Sunday, 26 February 2012

HUDA IS BACK!

Assalamualaikum semua. sihatkah anda? hihi. lantak pi kat aku nak tanya ka dak. takmau jawab pi close tab. haha. melawak jaaa wei. nie nak habaq mai aku dah balik KEDAH. Ya Allah rindunya dekat sini. dah dua bulan dah tak balik sini. terima kasih kpd makcik akhirnya bagi jugak aku balik. hihi. naik bas HUDA EXPRESS okay bukannya SANI EXPRESS. kiki. balik dgn my cousin si ammar tuuu. dalam tiket kata 11.30 p.m tapi bas sampai pada pukoi 12 p.m waddepaqqqq! aku nie seriau tak sangga dah takut bas takmai. akhirnya mai jugak. hihihihihihi. suke letewww *sila mai sepak muka aku. sampai sini pada pukoi 5 a.m act lama dah aku tak naik bas. kikiki.

Haaaaaa, act aku balik sini parent aku taktau pon. laa aku stay rumah pakteh, ayah kepada si HUSNA nie. dekat dia ponn aku tak bgtau kata nak balik. aku just bgtau dekat kawan dia jaaa iaitu SHEPA melalui twitter. hihi. saja nak buat suprise dekat hang wei husna. hihihi. duk sini nak kena si husna balik dari sekolah baru boleh pi jejalan jalan. hihi. setakat nie dah laa nohhh. larat nak karang sampai berpuluh puluh page. bubye :D

*tak sabaq nak jumpa family dan kengkawan aku. rindu yaaaa amat!

No comments:

Post a Comment